HealTea Jo

Heb jij vragen over voeding? Wil jij een fitter en gezonder lijf? Wil jij lekker en toch gezond eten? Kom dan high teaën en stel al jouw vragen aan Healthy Jo!

 

Neem gezellig een vriendin, buurvrouw of je moeder mee, maar let op: vol = vol. Ik heb slechts plaats voor 6 personen per keer.

 

Datum: zondag 1 juli van 14.30 tot 16.30 uur

Kosten: 24,50 euro p.p.

Adres: Duizenknooplaan 53 in Vleuten

 

Dit keer is het thema: Voeding en Hormonen

In deze informele hightea bij mij thuis, vergroot je jouw kennis over voeding. Terwijl je van bijzondere theesoorten geniet en gezonde en lekkere hapjes proeft. Je krijgt inzicht in de effecten van jouw leefstijl op jouw gezondheid en wisselt ervaringen uit met gelijkgestemden. Alle hapjes zijn met veel liefde en aandacht door mij gemaakt. Ze zijn gegarandeerd gluten- en lactosevrij en vrij van geraffineerde suikers. Ik werk uitsluitend met pure en biologische ingrediënten, zodat je jouw lichaam voedt in plaats van vult. Na afloop krijg je de recepten mee naar huis.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in gezond eten en zijn/haar leefstijl wil aanpassen. We praten over gezondheid, de trends en de hypes rondom voeding en over gezonde leefstijl. We wisselen ervaringen uit en delen struggles en successen met elkaar. Je krijgt boordevol (bordenvol! hihi) inspiratie, motivatie & tips en tricks om jouw leefstijl op een eenvoudige manier aan te passen. Natuurlijk komen ook veel gezonde recepten aan bod. Elke maand breng ik een ander onderwerp/thema naar voren en ga ik daar dieper op in.

Praktische Informatie

 

datum: 1 juli 2018

tijd: van 14:30 uur tot 16:30 uur

kosten:  € 24,50 p.p.

adres: Duizendknooplaan 53 in Vleuten

 

Aanmelden kan tot en met 25 juni as door een mailtje te sturen naar: jolanta@healthyjo.nl onder vermelding van jouw naam, adres, telefoonnummer en tijdstip naar keuze.

Na aanmelding krijg je per email een bevestiging met een betalingsverzoek.

 

Ik hoop je te ontmoeten bij dit gezellige, inspirerende en leerzame bijeenkomst.

 

Aanmelden

“De Healthy High Tea van Healthy Jo was super lekker en gezellig! 
Alle lekkernijen zijn zonder suiker, gluten en zijn lactosevrij. Lekker én gezond dus.

Jolanta heeft veel kennis van gezonde voeding en heeft tijdens de High Tea uitgelegd waarom suiker zo slecht is voor je gezondheid. Iets om zeker verder over na te denken en op te letten! Dank Jolanta!”

 

Anneke Wijnalda

“De HealTea zat bo(o)rdevol informatie en lekkers. Jolanta weet waar ze over praat en welke invloed suiker op je lijf heeft, mede vanuit haar eigen ervaringen als tiener. Ze vertelt vol vuur en met deskundigheid. De avond was een heerlijke combinatie van gezellig, voedzaam en leerzaam!”

 

Judith van Zuylen
“Mijn complimenten voor de healthy high tea van vanmorgen. Wat had je het prima verzorgd! Het zag er heel gezellig uit. Het was bijna niet te geloven dat ik zo maar alles kon pakken wat er klaar stond, zonder dat ik na hoefde te vragen wat er in zat.
Doordat je alles zonder suiker had gemaakt, kon ik alles nemen.
Ik vind dat je vijf sterren verdient! 
Je informatie over voeding vond ik interessant en leerzaam.

Hartelijk dank voor de leuke, leerzame  en lekkere ochtend!”

 

 Marry Sleeuwenhoek-Slagter.